Bilvekter og Hjultrykksvekter

Scaleit AS er landets største leverandør av bilvekter. Vi har levert over 1000 bilvekter i Norge siden 70 tallet og vi har en solid referanseliste!  Blant våre kunder finner du alle større aktører innen massehåndtering, miljø og industri.  Vi har levert bilvekter fra Murmansk i nord til Tanzania i sør.

Mer om bilvekter

Akseltrykksvekter / Hjultrykksvekter

Spesielt anvendelige plattformvekter beregnet for å måle hjultrykk/akseltrykk. Vektene er meget lette å flytte og kan enkelt bæres for hånd.  Egenvekt pr. plate er ca. 35 kg. Det er verdt å merke seg at akseltrykkvektene krever et plant underlag, og at det kreves to plater for å måle et akseltrykk.  Akseltrykksvekten tilkobles et vektinstrument via kabel eller Bluetooth.  Akseltrykksvekter kan godkjennes for kjøp og salg. Scaleit kan tilby flere ulike løsninger i tillegg til det som vises på vår hjemmeside, ta kontakt for ytterligere informasjon.

Scaleit bilvekter type betong

Bilvekt bygget i prefabrikkert betong gir fordeler som enkelt grunnarbeide og kort byggetid. Kapasitet opp til 80 tonn.

Les mer …

Scaleit bilvekter type stål

Mobile vekter av stål som kan leveres som ovenpåliggende eller nedsenket løsning. Kan også leies.

Les mer …

Mobile hjultrykk og akseltrykkvekter

Disse veieplattformene er særlig egnet for å lage mobile veiestasjoner. Kan leveres som  trådløst system eller med kabel.

Les mer …

Kontakt oss:           Tlf: 64 83 67 50           Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           Scaleit Romania           Scaleit USA          Scaleit salgs og leveringsbetingelser

© Scaleit AS - Personvernerklæring
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.