Våre bilvekter

Blant våre kunder finner du alle større aktører innen massehåndtering, miljø og industri.  Vi har levert bilvekter fra Murmansk i nord til Tanzania i sør. Vår lange erfaring sikrer deg en bilvekt som vi vet at du blir fornøyd med og som du vil ha glede av i mange år. Våre bilvekter leveres i lengder fra 4 til 36 meter. Prefabrikkerte moduler gir kort monteringstid, og vekten er enkel å flytte eller utvide. Kun enkle grunnarbeider er nødvendig før montering. Varmeelementer og tetningslister kan monteres for å holde vekten ren og isfri. Vi leverer selvfølgelig komplette løsninger, med datasystem, sjåførterminaler, kameraløsninger med skiltgjenkjenning, stordisplay, callingsystem, trafikklys- og bommer. Vårt bilvektprogram er komplekst og innehar muligheter for de aller fleste ønsker. Vi kan også integrere hjullastervekter til vårt bilvektsystem. Vi kan ved hjelp av alle disse modulene dekke de fleste behov: det være seg stort eller lite anlegg, betjent eller ubetjent, en eller flere vekter. Brovektene bygges opp av prefabrikkerte broer som er 3 m brede og leveres i lengder på 4, 6, 7, 8 eller 9 meter. Ulike lengder kan kombineres slik at man kan en vekt tilpasset tilgjengelig plass og behov. Broene har serviceluker over alle veieceller, og kan også leveres med inspeksjonsluke for enkel adkomst ved renhold, service etc. Alle ståldetaljer kan leveres galvaniserte for lang levetid. Spesielle vekter for veiing av dumpere kan leveres etter ønske/behov. Vi har ulike løsninger for forskjellige behov.  Når man skal anskaffe en brovekt er det mange hensyn å ta, vi kan nevne tilgjengelig byggehøyde, tilgjengelig plass, byggetid, mulighet for relokalisering, grunnforhold og klima etc.  Vi tilbyr ulike vektmodeller, tilpasset det enkelte behov:

  • Prefabrikkerte betongvekter er vanligvis den beste løsning for permanente installasjoner, med lang levetid og lite vedlikehold.  Kort byggetid, enkle grunnarbeider og ingen plasstøping.
  • Plasstøpte betongvekter gir mulighet for egeninnsats (støpearbeider, betongleveranse m.m), men byggetiden er lengre enn for prefabrikkerte løsninger.
  • Stålvekter i ulike utførelser er enkle å montere, krever ikke noen stor kran for håndtering og kan enkelt flyttes.