Jesma Mikrodoseringsanlegg

Et mikrodoseringsanlegg spesielt utviklet til findosering av mineraler, vitaminer og andre råvarer der det er dyrt og overdosere.

Systemet tilpasses individuelt etter kundens ønske og behov og avhengig av produktets konsistens og de fysiske rammer for anleggets plassering.
Leveres som standard med opp til 24 siloer. Siloerne kan stilles opp og arrangeres i en sirkel eller en firkant. Selve veiebeholderen kan utstyres med et dobbelt bunnspjeld, som sikrer en optimal tømning.
Siloerne kan utstyres med en skraper og en løftesnegl i bunnen, hvilket sikrer optimal tømming av svært-løpende materialer og en ensartet fylling av doseringssneglen.

Selve silo- og doseringssystemet kan kombineres individuelt mht. fylling, silostørrelse, silobunn samt hhv. grov- og findosering. Det stilrene designet gjør at anlegget er enkelt og rengjøre og vedlikeholde.

 

Kontakt oss:           Tlf: 64 83 67 50           Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           Scaleit Romania           Scaleit USA

© Scaleit AS - Personvernerklæring
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.
Ok Nei