Mobile hjultrykk og akseltrykkvekter

Hjultrykksvekter og akseltrykksvekter er særlig egnet for å lage mobile veiestasjoner.

Kategori:

Spesielt anvendelige plattformvekter beregnet for å måle hjultrykk / akseltrykk. Vektene er meget lette å flytte og kan enkelt bæres for hånd. Kan leveres som trådløst system eller med kabel. Egenvekt pr. plate er ca. 35 kg. Det er verdt å merke seg at akseltrykkvektene krever et plant underlag, og at det kreves to plater for å måle et akseltrykk.  Akseltrykksvekten tilkobles et vektinstrument via kabel eller trådløst. Scaleit kan tilby flere ulike løsninger i tillegg til det som vises på vår hjemmeside, ta kontakt for ytterligere informasjon.

Klikk her for artikkel fra Bobilverden.no om bruken av våre veieplater for bobiler http://bobilverden.no/kjop-egne-vekter/

Plattformene er enkle å flytte og gjør det derfor enkelt på få minutter å rigge opp en veiestasjon. Kapasitet fra 600 kg til 15 tonn per plate, og inntil 8 veieplater kan kobles sammen til ett system. Indikatoren er normalt batteridrevet og leveres i koffert med printer og evt. minnekortleser. Kan leveres Justergodkjent for kjøp og salg.