Scaleit leverer vekter og målesystemer til alle formål innen transport, lager og logistikk.  Fra pallevekter og jekketrallevekter til avanserte systemer for lagerstyring, volumberegning, ID- og prismerking og etikettering.

På et lager har man gjerne bruk for en anvendelig all-round vekt som alltid virker, og her er pallevekten svært godt egnet.  Med kapasitet opptil 3000kg tåler den det meste og med triple range vektindikator får man høy oppløsing slik at den også kan brukes som en post/pakkevekt.  Hvis man trenger en vekt som kan flyttes rundt på lageret eller brukes på bil, er en jekketrallevekt det naturlige valg.   

Vi leverer også systemer for volumscanning fra AKL-tec og Cubiscan.  Med disse kan man raskt måle volum og vekt på enkeltartikler og gods, helt opp til 18m lengde.  Våre systemer er i bruk på større logistikkterminaler over hele landet.

fpw-pallevekt-lakk

Palle- og plattformvekter

Vi produserer mange forskjellige modeller av pallevekter og plattformvekter.

Les mer…

tpwa-jekketrallevekt

Jekketralle- og truckvekter

En jekketrallevekt eller en truckvekt er både praktisk og tidsbesparende.

Les mer…

cubiscan150_2

Dimensjonering – volum – skanning

Som leverandør og samarbeidspartner av AKL-tec og Cubiscan kan vi tilby en rekke løsninger innenfor dimensjonering og veiedata.

Les mer…

tserie-kontrollvekt

Kontrollvekter

Scaleit tilbyr kontrollvekter til alle formål, i alle kapasiteter. Fortell oss om ditt spesifikke formål, og vi hjelper deg med riktig produkt.

Les mer…

enventory10

Digital Logistikk

Les mer om våre produkter for digital logistikk, som er basert på en unik veiecelleteknologi, hvor vekten måles ved hjelp av en vibrerende wire.

Les mer…

ncl-tellevekt

Tellevekter

Scaleit har et stort utvalg av tellevekter – vi løser ditt tellebehov.

Les mer…