Miljø og gjenvinning

Miljø og Gjenvinning

Scaleit er en stor leverandør av vekter og systemløsninger til Miljøbransjen.  Denne bransjen har i de senere år vært i stor utvikling, med øket fokus på sortering og gjenvinning.  ”Avfallet” blir veid flere ganger fra det ankommer anlegget til det er ferdig prosessert, og dette stiller store krav til vekter og datasystemer.

En typisk problemstilling er at en stor avfallsmengde (f.eks metallskrap) veies inn over en bilvekt, for deretter å bli sortert ut i rene fraksjoner.  Vi leverer alle ledd i denne prosessen, fra bilvekten til den minste kontrollvekt, og vi leverer datasystem for registrering og rapportering.  Vi har spesielle touchterminaler for sortering og klassifisering av elektroavfall, og leverer også betalingsløsninger for miljøtorg etc.

Vi er Norges største leverandør av vektsystemer til bulkveiing, og har sammen med våre viktigste kunder opp gjennom årene utviklet nye produkter og bransjeløsninger som har bidratt til bedre produktivitet, effektivitet og økonomi for kundene.

Se brosjyre her: 

Som landets eneste fullsortiments vektleverandør fører vi hele spekteret av aktuelle vektløsninger; det være seg brovekter,  hjullastervekter, plattformvekter og diverse kontrollvekter  og vi vil alltid kunne tilby den tekniske løsning hver enkelt kunde er best tjent med.  

Les mer …

© Scaleit AS           Tlf: 64 83 67 50           Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           Scaleit Romania           Scaleit USA