Scaleit med veie og registreringsutstyr til renovasjonsbiler

Scaleit AS representerer nå danske Poul Tarp AS i Norge

Scaleit AS har inngått en avtale med det danske Ingeniørfirma Poul Tarp A/S om å markedsføre og selge deres  mobile veie- og registreringsutstyr innenfor det stadig voksende miljøområde i Norge.

Scaleit AS er valgt som samarbeidspartner da bedriften er meget godt innarbeidet og kjent i det norske marked for industriell veiing.  Scaleit AS har gjennom sin snart 50-årige historie opparbeidet seg stor ekspertise innenfor mål og vekt og har avdelinger strategisk plassert rundt i Norge med utgangspunkt i hovedkontoret på Skedsmokorset.

Scaleit skal ivareta salg av mobile veie- og registeringsløsninger og tilhørende software løsninger, herunder Tarp Office-GTC administrasjonssystem. Utstyret som forhandles er chassis- og kamvekter,  RFID utstyr, avviksraportering og datautveksling mellom bil og kunders ERP system.  Det er spesiellt områdene industri og dagrenovasjon som i første omgang blir fokusområder.

Dette er typisk renovasjonsbiler som kjører med dagrenovasjon og næringsavfall eller miljøbiler som henter farlig avfall, hvor kravet til bilene i dag er at de har utstyr som er godkjent til kjøp og salg og kan dokumentere bilens daglige  produksjon on-line .

Les hele pressemeldingen her:

Gå til produktsiden her:

Kontakt oss:           Tlf: 64 83 67 50           Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           Scaleit Romania           Scaleit USA          Scaleit salgs og leveringsbetingelser

© Scaleit AS - Personvernerklæring
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.