KJÆRE KUNDE!

VI ER HER FOR KUNDENE VÅRE  -  SÅ LANGT DET ER FORSVARLIG.

Status hos Scaleit om dagen er trolig den samme som hos veldig mange andre bedrifter  -  de fleste av oss jobber hjemmefra, vi svarer telefoner og løser de utfordringer som måtte komme, så langt det lar seg gjøre. Dagens teknologi gjør at mye kan gjøres fra et hjemmekontor.

Vår IT/Support avdeling bistår kunder via telefon/fjernstyring av pc og våre teknikere reiser fortsatt ut til kunder som har akutte behov og som ønsker bistand. Her tar vi alle forhåndsregler  -  både av hensyn til våre egne ansatte og av hensyn til våre kunder. Nødvendig verneutstyr blir benyttet og ingen kunder besøkes uten at dette er avtalt. I mange tilfeller behøver det heller ikke være et fysisk møte med kunden ved en eventuell service/kalibrering/reparasjon. Vi retter oss selvsagt etter kundens retningslinjer og prosedyrer i en slik situasjon.

Vi har noen få ansatte på jobb i våre lokaler på Skedsmokorset. Disse oppholder seg hver for seg rundt om i lokalene og besørger utsending/mottak av varer. For samtlige av oss gjelder selvsagt retningslinjen om ekstremt god håndhygiene, at vi holder god avstand og dersom noen skulle ane symptomer av noe slag, så er det rett i hjemmekarantene og man varsler sin leder umiddelbart.

Vi tar Covid-19 på alvor, men vil allikevel kunne hjelpe våre kunder!

Se "Kontakt oss" for e-post og direkte telefonnummer til ansatte hos oss.

 

TA VARE PÅ HVERANDRE I EN TØFF TID!

 

Kontakt oss:           Tlf: 64 83 67 50           Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           Scaleit Romania           Scaleit USA          Scaleit salgs og leveringsbetingelser

© Scaleit AS - Personvernerklæring
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.