PRESSEMELDING

Scaleit blir til Tamtron AS 1. januar, 2023!

Scaleit AS, ledende leverandør av vekter og veiesystem, blir til Tamtron AS

Sommeren 2021 ble Scaleit AS solgt til finske Tamtron Group. Fra 1. januar 2023 tar vi steget videre og bytter navn til Tamtron AS. Vi vil fortsatt være den samme – utvikler, designer og leverandør av veiesystemer til industrielle formål.

– Med navneendringen vil vi forene oss sterkere i Tamtron Group, samt styrke vår ekspertise som en spesialist som leverer innovative løsninger for industriell veiing. Verdien av å være en del av en internasjonal gruppe av veieeksperter vil vi kunne gi videre til våre kunder. Kunnskapen som Tamtron Group gir underbygger vår posisjon som en sterk lokal partner for våre norske kunder, og derfor ønsker vi også at dette gjenspeiles i firmanavnet vårt, sier Steinar Olsen, administrerende direktør i nåværende Scaleit AS (Tamtron AS fra 01.01.23).

Scaleit AS er en stor aktør i Norge og Tamtron Group er den største leverandøren av veiesystemer i Norden. Tamtrons tilbud inkluderer integrerte veiesystemer for havner, skogbruk, gruvedrift og konstruksjon, avfall og resirkulering, transport og logistikk, samt prosessindustrien. De siste årene har Tamtron fokusert på å forbedre brukervennligheten til sine vekter, samt tilgjengeligheten av veiedata.

Gjennom sine 50 år i bransjen, har Tamtron vokst til en stor aktør innen avanserte industrielle veiesystemer. Tamtron har virksomhet i Finland og ytterligere 7 land, samt et bredt forhandlernettverk over hele verden. Tamtron sysselsetter ca 200 fagfolk i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia og Polen. Navneendringen er en del av Tamtrons internasjonale vekststrategi, som Mikko Keskinen, administrerende direktør i Tamtron Group, forklarer videre med:

–  Selv om noen kanskje tror at navneendringen kun er en liten tanke, vil det for oss forsterke samholdet i Tamtron. Det hjelper oss også til å utnytte ekspertisen vi har innad i gruppen på en langt bredere måte. Vårt endelige mål er å betjene kundene våre på best mulig måte og det at vi alle er en Tamtron`er vil underbygge det.

For mer informasjon:

Steinar Olsen

Mobil: +47 952 90 105

E-post: steinar.olsen@tamtron.no