TriVision SmartInspector

Spennende produkter innenfor Produktinspeksjon!

Spennende nyheter innenfor kategorien Produktinspeksjon!

Scaleit AS leverer spennende produkter for kvalitetskontroll til norsk industri og næringsliv. Det gleder oss derfor å kunne introdusere kvalitetsprodukter fra danske Trivision til våre norske kunder innenfor næringsmiddelindustri og farmasøytisk industri.

TriVision utvikler high-end, brukervennlige kvalitetssikringssystemer basert på automatisk inspeksjons-teknologi og tilbyr løsninger som gjør det mulig for produsenter å sikre produkt– og emballasjekvalitet, få pålitelig dokumentasjon, optimalisere produksjonen samt bli mer bærekraftig ved hjelp av produksjonsintelligens.

TriVision ser Scaleit AS som en naturlig partner ettersom vi allerede leverer et sortiment av vekter og vektsystemer samt fyllemaskiner og inspeksjonsutstyr til dette markedet.

Vi kjenner TriVision som en seriøs produsent som leverer kvalitetsprodukter innenfor teknologien automatisk inspeksjon. De tre grunnleggerne er alle lidenskapelig opptatt av sitt fag og besitter stor kompetanse og kunnskap innen sitt fagområde. Produktene fra TriVision kjennetegnes av et minimalistisk og kompakt design, de er enkle å betjene, gir svært nøyaktige resultat og krever kun enkelt vedlikehold. En god løsning for effektivisering av bedriftens produktinspeksjon!

Vi gleder oss til å ta fatt på samarbeidet med TriVision og de tre første produktene innenfor Produktinspeksjon har allerede fått sin presentasjon på nettsiden vår. Våre serviceteknikere ser frem til å kunne hjelpe kunder med å  komme i gang, da vi selvsagt bistår med oppstart, kalibrering, opplæring av personell osv.

Salgsansvarlig for denne produktkategorien hos Scaleit AS er Øyvind Eriksen, så han er rett person å kontakte dersom du har spørsmål rundt produktene fra TriVision.  Øyvind treffer du  på tlf. 924 93 232   –  eller via e-post: oyvind@scaleit.no                                                             

Se siden for Produktinspeksjon for komplett sortiment!