Scaleit servicebiler med scaletit ansatte

Scaleit AS blir til Tamtron AS fra 1. januar, 2023!

Scaleit har vært et norsk selskap siden det ble etablert i 1971 og har levert vekter og veiesystemer til norsk industri og næringsliv i 50 år.

Sartorius vekt

Som Norges eneste fullsortiments vektleverandør kan vi tilby komplette løsninger, og vi vil alltid kunne tilby den tekniske løsning hver enkelt kunde er best tjent med.

Vi har alltid valgt å fokusere på at våre produkter skal ha høy kvalitet, lang levetid og dermed også god totaløkonomi for kunden.  Derfor har vi alle typer kunder på vår referanseliste, fra den minste torghandler til de største konsern og entreprenører.

Vår kvalitetspolicy innebærer at alle leveranser skal oppfylle kundens forventninger når det kommer til brukeropplevelse. Les gjerne mer om vår kvalitetspolicy.

Vi fokuserer ikke bare på selve vekten men også på systemet rundt, slik som bommer og adkomstkontroll, fotodokumentasjon med mer, samt programvaren som styrer det hele.  Vi har utviklet vår egen programvare siden 1980-tallet, og har stor kompetanse på dette feltet.  Vi har systemer for enkeltstående anlegg og for store konsern med sentrale servere og avdelingskontorer.  Vi jobber også mye med mobile dataløsninger.  Våre systemløsninger er skalerbare, og det betyr at selv om man starter med enkle og rimelige løsninger kan man bygge ut og oppgradere løsningene etter hvert som man vokser og kravene øker.

Fra og med 1. juli 2021 har finske Tamtron overtatt som nye eiere av Scaleit AS. Tamtron er en internasjonal produsent av vekter og veieinformasjonsstyringssystemer og er opptatt av å tilby toppkvalitet service for sine kunder. Veieløsningene fra Tamtron for skogbruk, konstruksjon og gruvedrift, produksjon, transport og logistikk, resirkulering og avfallshåndtering samt havner, gjør kundenes daglige drift enklere og mer effektiv. ISO 9001: 2015 kvalitetsstyringssystem sertifisert kompetanse garanterer førsteklasses leveranser.

Tamtron opererer internasjonalt og sysselsetter ca 170 fagfolk. Selskapets hovedkvarter ligger i Finland og datterselskapene i Sverige, Norge, Polen, Tyskland, Tsjekkia og Slovakia. I tillegg til sterk tilstedeværelse i sine lokale markeder eksporterer Tamtron globalt til omtrent 50 land. Tamtron er en pålitelig partner innen veieløsninger med 50 års kompetanse og kunnskap, – helt siden 1972.

Positivt for Scaleit AS. Oppkjøpet åpner for nye muligheter for oss å vokse og utvide virksomheten som en del av et større internasjonalt operasjonelt selskap, mens vi fremdeles fungerer som en lokal partner.

Har du et udekket behov innen mål og vekt?  Ser du etter løsninger?  Ta kontakt med oss, så finner vi sammen en løsning som fungerer for deg.

Scaleit AS er en seriøs og trygg aktør å gjøre handel med.

Les vår personvernerklæring HER.