Foto FMA LU

Forsvarsmateriell/Luftkapasiteter (FMA/LU)

“Berømmer Scaleit AS for meget god support og sterk dedikasjon til å hjelpe sin kunde!”

Forsvarsmateriell/Luftkapasiteter (FMA/LU) på Kjeller har siden i fjor planlagt en test, hvor et vektsystem kjøpt fra Scaleit As ville spille en sentralrolle. Vår selger, Jonas Storberget, hjalp kunden med valg av riktig løsning til formålet – veieceller for måling av strekk – Dini Argeo vektindikator med programvaren Weimonitor.

Hensikten var å kunne lese av og registrere/loggføre belastninger ved trekking av tyngre gjenstander.

Enrico hos oss har bistått kunden med klargjøring, teknisk oppsett og kalibrering av løsningen, mens Jan-Hugo fra vår Support/IT-avdeling har bistått hele veien gjennom oppkjøring til testen. Etter en lengre prosess med en del prøving, ble testen utført med et svært vellykket resultat, noe som første til at daglig leder hos oss mottok en meget hyggelig e-post fra kunden. Saksbehandleren hos FMA/LU skriver bl.a. “Vi ønsker å berømme Enrico og Jan-Hugo hos Scaleit for meget god support, tålmodighet og sterk dedikasjon til å hjelpe sin kunde!”

Scaleit AS ønsker til enhver tid å ha engasjerte og faglig dyktige ansatte som strekker seg langt for å bistå våre kunder, og synes det er ekstra hyggelig når vi mottar en tilbakemelding som dette fra en veldig fornøyd kunde.

Foto er lånt med tillatelse fra FMA/LUs hjemmeside.