Røntgen maskiner til Diplom-Is

Scaleit AS, vant kontrakten om levering av 3 røntgenmaskiner til Diplom- Is og har i ettertid levert enda en.

For å imøtekomme de stadig økende kravene til sikkerhet innenfor næringsmiddelindustrien, og samtidig sikre at intet uønsket finner veien til forbrukerens gane, har Diplom-Is besluttet å investere i 3 nyerøntgenmaskiner fra Scaleit av merket Dylog Hitech.

Dylog Hitech leverer røntgenmaskiner til næringsmiddel- og farmasiindustrien og har over 20 års erfaring. De har et svært godt renomme, har levert over 5000 røntgenmaskiner og blant deres kunder finner vi anerkjente næringsmiddelprodusenter som Nestlé, Danone, Bonduelle og Unilever. To røntgenmaskiner skal erstatte eksisterendei Diplom-Is sine produksjonslokaler på Gjelleråsen og 1 i Diplom-Is avdeling Brevik. Disse røntgenmaskinene tilfredsstiller og overgår de mest strenge miljø og hygieniske krav som finnes, og er laget for å oppdage fremmedlegemer og forurensning i alle typer emballasje. 

Blant gjenstandene røntgenmaskinene kan oppdage er metall, glass, tenner, stein, benrester, skall, keramikk og noen  typer plast. Røntgenmaskinene fra Dylog Hitech er svært enkle å omstille, og nærmest "Plug and Play" å installere. Maskinene er utstyrt med svært avansert programvare som gjør maskinene nærmest selvlærende. Diplom-Is er imponert over hva disse røntgenmaskinene er kapable til å oppdage av fremmedlegemer, og gleder seg over å kunne gjøre sine produkter tryggest mulig for forbrukerne.

Kontakt oss:           Tlf: 64 83 67 50           Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           Scaleit Romania           Scaleit USA

© Scaleit AS - Personvernerklæring
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.