Røntgenmaskin til TINE Meieriet Ørsta

Scaleit AS, inngikk nylig kontrakt med TINE Meieriet på Ørsta om levering av røntgenmaskin av merket Dylog Hitech.

TINE Meieriet på Ørsta er et spesialanlegg som produserer en rekke ulike ostetyper. Blant alle ostetypene som produseres på Tine Meieriet på Ørsta er kanskje Snøfrisk og Edamer de mest kjente, men også Norvegia, Namdalsgomme, Mølsgomme, Gudbrandsdalsost og en rekke andre oster blir produsert her.

For å sikre at intet uønsket finner veien til forbrukerens gane, har TINE Meierier besluttet å investere i røntgenmaskin fra Scaleit.

Røntgenmaskinen er fra produsenten Dylog Hitech som leverer røntgenmaskiner til næringsmiddel- og farmasiindustrien. De har et svært godt renommé, har levert over 5000 røntgenmaskiner på verdensbasis og blant deres kunder finner vi anerkjente næringsmiddelprodusenter som Nestlé, Danone, Bonduelle og Unilever.

Dylog Hitechs røntgenmaskiner tilfredsstiller og overgår de mest strenge miljø og hygieniske krav som finnes, og er laget for å oppdage fremmedlegemer og forurensning i alle typer emballasje.

Blant gjenstandene røntgenmaskinene kan oppdage er metall, glass, stein, ben, keramikk og noen typer plast. Røntgenmaskinene er svært enkle å omstille, nærmest "Plug and Play" å installere og er utstyrt med svært avansert programvare som gjør maskinene nærmest selvlærende.

Kontakt oss:           Tlf: 64 83 67 50           Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           Scaleit Romania           Scaleit USA

© Scaleit AS - Personvernerklæring
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.